Persoonlijk contact!
Gratis infopakket

Informatie ontvangen?
Bestel de catalogus

Showrooms
Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan
Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief,
mis geen beurstips!

Expo @ Twitter
  • Beursstands zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Welke type #beursstands en indelingen zijn er? t.co/vovqwnoShD
  • Wat kost een #beursdeelname? Ga je een #beursstand kopen of huren? Wat zijn de voordelen van onze #standbouw? Lees er over op ons Expo blog!
  • > 30 jr ervaring. Graag delen wij onze ervaring zodat jouw beursdeelname een succes wordt. Volg ons blog
  • Wist je dat wij een eigen team aan ervaren #standbouwers hebben? Zij regelen de logistiek en zorgen voor een professionele #opbouw....
  • Download gelijk de gratis checklist voor een succesvolle #beursdeelname t.co/f14CWDTPmY #beurzen #standbouw

Verhuur beursstand en standbouw

Heb je slechts eenmalig een beurs gepland maar wil je wel professioneel voor de dag komen? Dan is huren wellicht een goede optie voor je. Wij verhuren beursstands en standbouw. Ook daarvoor kun je terecht bij Expo Display Service.  

Huren beursstand en beursmaterialen

De aanschaf van een stand is vaak een dure aangelegenheid, daarom bieden wij jou de mogelijkheid een beursstand te huren. Om jouw beurspresentatie of event compleet te maken bieden wij de mogelijkheid tot het verhuren van diverse beursmaterialen. Van presentatiewand, mobiele balie tot complete beursstands met LED-verlichting en fullcolor doeken.

Altijd een unieke stand, altijd in jouw huisstijl

Onze systemen en frames kunnen op eindeloos veel manieren opgebouwd worden. Voor elke klant is een andere indeling, opstelling of opzet mogelijk. De stand kan geheel op maat worden gemaakt door middel van het modulaire systeem. Verder kan het worden ingericht met o.a. sfeerverlichting, projectiespots, opvouwbaar meubilair of folderrekken. Zo is elke stand uniek en altijd sfeervol ingericht. Bekijk onze modulaire beursstands.

Voor elke aanvraag kunnen wij een realistische 3D impressie van de betreffende stand maken. Zo zie jij vooraf hoe jouw gehuurde beursstand eruit komt te zien. Lees meer over onze gratis 3D service.

Zorgeloos en zonder stress deelnemen aan beurzen

Wij nemen graag de logistiek, montage (opbouw) en demontage (afbouw) van jouw gehuurde beursstand op ons. De dag voor de beurs staat de stand klaar voor gebruik. Hierdoor kun jij  je voorafgaand aan een beursdeelname focussen op sales en promotionele activiteiten. Jouw succesvolle beursdeelname ligt nu binnen handbereik.

 

Meer weten het opbouwen van de beursstand of onze standbouw service?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie of vul onderstaand formulier in. Wil je weten wat de kosten zijn voor onze standbouw service? Vraag dan om een vrijblijvende prijsopgave. Als standbouwer kunnen wij jou op weg helpen met de beste prestentatie-oplossingen, modulaire standbouw of beursstands. Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op 055 323 8555.

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden