Persoonlijk contact!
Gratis infopakket

Informatie ontvangen?
Bestel de catalogus

Showrooms
Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan
Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief,
mis geen beurstips!

Expo @ Twitter
  • Beursstands zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Welke type #beursstands en indelingen zijn er? t.co/vovqwnoShD
  • Wat kost een #beursdeelname? Ga je een #beursstand kopen of huren? Wat zijn de voordelen van onze #standbouw? Lees er over op ons Expo blog!
  • > 30 jr ervaring. Graag delen wij onze ervaring zodat jouw beursdeelname een succes wordt. Volg ons blog
  • Wist je dat wij een eigen team aan ervaren #standbouwers hebben? Zij regelen de logistiek en zorgen voor een professionele #opbouw....
  • Download gelijk de gratis checklist voor een succesvolle #beursdeelname t.co/f14CWDTPmY #beurzen #standbouw

Ontwerp aanleveren

Expo Display Service beschikt over eigen vormgevers die het ontwerp voor je kunnen maken en je kunnen adviseren als het gaat om het design, het aanleveren van de bestanden of de benodigde resolutie. Wij adviseren om eerst onze aanleverspecificaties (PDF) door te nemen voordat je de bestanden en lay-outs gaat uploaden. 

Onze voorkeur gaat uit naar High Resolution PDF files. Als dat nodig is kunnen wij ook andere formaten bewerken of omzetten om deze klaar te maken voor productie. De productie start nadat de bestanden door ons zijn goedgekeurd. Als het nodig is aanpassingen te doen zullen wij je hiervoor voorafgaand een prijsopgave doen.

Vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Tevens zijn er ontwerp templates beschikbaar. Wil je een template ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)55 323 8555 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) en vraag naar Eddy Schilder of Martijn Prins.

Onze uploadmodule voor aanleveren van bestanden

Hieronder vind je een upload module waarmee je (grote) bestanden kunt uploaden. Vermeld daarbij altijd je gegevens en jouw ordernummer (job number) zodat we er snel mee aan de slag kunnen.

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden