Persoonlijk contact!
Gratis infopakket

Informatie ontvangen?
Bestel de catalogus

Showrooms
Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan
Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief,
mis geen beurstips!

Expo @ Twitter
  • Beursstands zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Welke type #beursstands en indelingen zijn er? t.co/vovqwnoShD
  • Wat kost een #beursdeelname? Ga je een #beursstand kopen of huren? Wat zijn de voordelen van onze #standbouw? Lees er over op ons Expo blog!
  • > 30 jr ervaring. Graag delen wij onze ervaring zodat jouw beursdeelname een succes wordt. Volg ons blog
  • Wist je dat wij een eigen team aan ervaren #standbouwers hebben? Zij regelen de logistiek en zorgen voor een professionele #opbouw....
  • Download gelijk de gratis checklist voor een succesvolle #beursdeelname t.co/f14CWDTPmY #beurzen #standbouw

Onze grafisch ontwerpers gaan graag voor uw beursstand aan de slagEigen ontwerp studio

Het ontwerp en design van je beursstand of presentatiewand bepaalt voor een groot deel het resultaat van je beursdeelname of presentatie. Wij besteden hier dan ook veel aandacht aan. Een ontwerp maken dat én de aandacht trekt, én in enkele seconden jouw boodschap overbrengt  is daarbij ons uitgangspunt.

Je
 wensen en eisen worden met behulp van CAD en 3D render-software door onze designers vertaald in een 3D presentatie ontwerp. Deze vormt de basis van de verdere verfijningen en aanpassingen op weg naar de beste stand of presentatiewand.

Zo garanderen we je een perfecte beursstand of presentatiewand

Als je ons accoord hebt gegeven op het ontwerp dan gaan onze DTP-ers aan de slag met de digitale bestanden. Zij checken deze op bruikbaarheid, resolutie en het te verwachten eindresutaat. Als dat nodig is dan zullen zij deze aanpassen zodat ze door de productieafdeling probleemloos kunnen worden verwerkt en geprint. Vervolgens ontvang je van ons de definitieve lay-out ter goedkeuring. Hierna start de productie waarbij we gebruik maken van o.a. barcodesom je order door het hele productieproces te leiden. Als de prints en de panelen klaar zijn wordt je stand of presentatiewand in zijn geheel bij ons opgezet en gefotografeerd. Zo ben je al voordat je beurs of evenement van start gaat verzekerd van een perfect eindproduct en kun jij je voorbereiden op een geslaagde beurs of evenement.

Zelf een ontwerp of bestanden aanleveren? Lees hieronder hoe!

Als je ons bestanden gaat toesturen dan adviseren we je om eerst onze aanlever-specificaties (PDF) door te nemen voordat jeze bestanden en lay-outs gaat uploaden. Het aanleveren zelf kun je doen via onze uploadmodule:

Vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Heb je vragen, wil je templates ontvangen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op 055 - 323 8555. Daarbij kun je vragen naar Eddy Schilder of Martijn Prins.

 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden