Persoonlijk contact!
Gratis infopakket

Informatie ontvangen?
Bestel de catalogus

Showrooms
Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan
Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief,
mis geen beurstips!

Expo @ Twitter
 • Beursstands zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Welke type #beursstands en indelingen zijn er? t.co/vovqwnoShD
 • Wat kost een #beursdeelname? Ga je een #beursstand kopen of huren? Wat zijn de voordelen van onze #standbouw? Lees er over op ons Expo blog!
 • > 30 jr ervaring. Graag delen wij onze ervaring zodat jouw beursdeelname een succes wordt. Volg ons blog
 • Wist je dat wij een eigen team aan ervaren #standbouwers hebben? Zij regelen de logistiek en zorgen voor een professionele #opbouw....
 • Download gelijk de gratis checklist voor een succesvolle #beursdeelname t.co/f14CWDTPmY #beurzen #standbouw

Retourbeleid webshop bestellingen

Je kunt producten tot 14 dagen na het ontvangen van de aankoop terugsturen naar Expo Display Service B.V. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Mocht deze dag in een weekend vallen dan heb je extra tijd tot en met de eerst volgende werkdag.

Een uitzondering hierop zijn al onze opmaat gefabriceerde producten. Deze kun je niet retourneren. Dit geldt ook voor producten welke voorzien zijn van prints/bedrukking. Deze zijn niet te retourneren.

Voor het ruilen of retourneren van onze producten moet je rekening houden met de volgende voorwaarden:

 • De geretourneerde artikelen moeten in dezelfde toestand verkeren als waarin ze zijn ontvangen.
 • je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.
 • Voor terugbetaling binnen 14 dagen vanaf verzending moet je ons informeren over de verzending en de track-en-trace gegevens van de verzending aan ons aanleveren.

Retour sturen – stap voor stap

 1. Neem per mail of telefonisch contact op over het product dat je wilt retourneren of lever in het retourpakket de volgende informatie mee: het bestelnummer van het artikel, je naam en je bankgegevens.
 2. Pak de artikelen op een veilige manier in zodat het product niet kan beschadigen. Maak waar mogelijk gebruik van het originele pakket en de daarin geleverde opvulmaterialen.
 3. Voorzie het pakket van het retouradres. Vergeet bij gebruik van het originele pakket niet je eigen adres te verbergen of af te plakken.
 4. Als het product bij ons is aangkomen zullen wij nagaan of deze is in oorspronkelijke staat is teruggestuurd. Als dit het geval blijkt ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. 

ons retour adres is:

Expo Display Service B.V.
Afdeling retouren
Laan van Westenenk 90
7336AZ Apeldoorn 

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden