Persoonlijk contact!
Gratis infopakket

Informatie ontvangen?
Bestel de catalogus

Showrooms
Bekijk al onze prijzen
Vraag de gratis prijslijst aan
Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief,
mis geen beurstips!

Expo @ Twitter
  • Beursstands zijn er in allerlei types, vormen en formaties. Welke type #beursstands en indelingen zijn er? t.co/vovqwnoShD
  • Wat kost een #beursdeelname? Ga je een #beursstand kopen of huren? Wat zijn de voordelen van onze #standbouw? Lees er over op ons Expo blog!
  • > 30 jr ervaring. Graag delen wij onze ervaring zodat jouw beursdeelname een succes wordt. Volg ons blog
  • Wist je dat wij een eigen team aan ervaren #standbouwers hebben? Zij regelen de logistiek en zorgen voor een professionele #opbouw....
  • Download gelijk de gratis checklist voor een succesvolle #beursdeelname t.co/f14CWDTPmY #beurzen #standbouw

Nieuws van Expo Display Service

full service standbouw of zelf je stand bouwen
Gepubliceerd op dinsdag 6 september 2016

Als je gaat deel te nemen aan één of meerdere beurzen heb je verschillende mogelijkheden. Een van de vragen die exposanten zich stellen, zeker bij de iets kleinere beursstands, is of ze moeten kiezen voor full service standbouw, of dat ze toch liever hun stand zelf opbouwen.

Lees in het volgende artikel wat de voordelen en nadelen van zijn van beide opties en waar je op moet letten. http://www.expodisplayservice.nl/beursdeelname-tips/diy-stand-of-fsc-standbouw/

Geen Reacties
nieuwe led spots geven 80 procent meer licht
Gepubliceerd op donderdag 19 mei 2016

De techniek rondom LED verlichting gaat razendsnel. Een hogere lichtopbrengst en een lager stroomverbruik zijn daarbij de belangrijkste ontwikkelingen.

Geen Reacties
lichtbakken en backlighting in expo truss beursstands
Gepubliceerd op dinsdag 29 maart 2016

Met backlighting en lichtbakken in je beursstands creëer extra aandacht. Van achteren aangelichte foto’s en teksten worden in vergelijking met conventionele aanlichting met halogeen of LED-spots sneller en langer gezien en bekeken.

Geen Reacties
open dag showroom best 14 januari 2016
Gepubliceerd op donderdag 7 januari 2016

Op 14 januari houden we Open Dag in onze showroom in Best (Eindhoven) . Deze dag is een mooie gelegenheid om samen te proosten op het nieuwe jaar en om je plannen voor beursdeelnames in 2016 te bespreken. 

Geen Reacties
open dag showroom apeldoorn op 1 december 2015
Gepubliceerd op maandag 30 november 2015

Door de grote belangstelling van de laatste keer houden we op 1 december 2015 nogmaals een Open Dag in onze showroom Apeldoorn. Je bent op deze dag van harte welkom om vrijblijvend beursstands, presentatiewanden en ander beursmateriaal te komen bekijken en bespreken. 

Geen Reacties
beursstands van 3d ontwerp tot realisatie
Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2015

Een goede stand begint met een briefing. In deze briefing bespreken we je doelgroep, doelstellingen, de gewenste uitstraling, de praktische eisen van de stand en je beschikbare budget. Aan de hand daarvan gaan onze ontwerpers aan de slag en ontwikkelen een eerste 3D-design. 

Geen Reacties
nieuw  backlight beurswanden en presentatiewanden
Gepubliceerd op maandag 21 september 2015

Aan het grootste assortiment beurswanden en presentatiewanden van de Benelux hebben we een heel nieuw systeem toegevoegd; Expo Lumini. Bij Expo Lumini wanden wordt de graphic van binnenuit / vanaf de achterzijde aangelicht. Hierdoor ontstaat een “lichtgevende” wand of display met een zeer hoge attentiewaarde. 

Geen Reacties
showroom open dag apeldoorn 3 september
Gepubliceerd op donderdag 27 augustus 2015

Op donderdag 3 september a.s. houden we in onze showroom in Apeldoorn een Open Dag. 

Geen Reacties
h2zero autopresentatie bij green team twente
Gepubliceerd op donderdag 30 april 2015

Afgelopen week werd op de Universiteit Twente de H2Zero waterstofauto van Green Team Twente gepresenteerd. Green Team Twente is een team van jonge studenten die zelf een waterstofauto ontwerpen en bouwen. 

Geen Reacties
nieuwe promo counter in balie assortiment
Gepubliceerd op vrijdag 24 april 2015

Balies en counters worden vaak als onderdeel van stands op beurzen gebruikt. Maar ook worden ze ingezet voor de promotie of introductie van een product in bijvoorbeeld winkelcentra, winkelstraten of in supermarkten.

Geen Reacties
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden