Offshore energy Rai Amsterdam, een wereldwijd evenement voor offshore- en energieprofessionals 

Neem deel aan de beurs Offshore Energy die wordt gehouden in Amsterdam RAI op maandag 13 + 14 oktober 2015. De beurs Offshore Energy bied je de unieke kans om nieuwe innovatieve ideeën en tips & tricks van de spelers binnen de industrie te ontdekken, te bespreken en ervan te leren door klanten en partners van over de hele wereld samen te brengen. Maak je aanwezigheid voelbaar op Offshore Energy waar je de kans krijgt om nieuwe producten en technologieën te presenteren en mensen van meer dan 80 nationaliteiten te ontmoeten.

De beurs, verspreid over een enorme ruimte van 23.000 vierkante meter, trekt ongeveer 13.500 bezoekers per jaar. Bezoekers die werken in een keur aan industrieën zoals scheepsbouw, ombouw en reparatie, financiële en wettelijke diensten, adviesbureaus, media, onderwijs en onderzoek, offshore ondersteuning en nog veel meer.

Offshore energy, een record brekend evenement met 80 nationaliteiten

De Offshore Energy beurs, opgericht in 2008, trekt ieder jaar meer bezoekers en kent een ongekende groei van bijna 47% per jaar. Dus kom ook en registreer je bedrijf vandaag nog om contacten op te doen met professionals en key-players in de industrie om zo klanten te winnen, kansen te grijpen en toekomstige partners te ontmoeten. 

Vergroot het resultaat van je beursdeelname door gebruik te maken van een attractieve beursstand die je helpt om je beursdoelstellingen te realiseren. Wij realiseren deze stand graag samen met je en verzorgen het ontwerp, de signing en de uitvoering ervan. Kom eens kijken en praten in één van onze showrooms!

 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden