Beursstands

Creatieve beursstands voor grote en kleine beurzen en evenementen

Als je gepland hebt om met een beursstand deel te nemen aan beurzen wil je schitteren met een mooie stand. Er zijn heel veel mogelijkheden om dit te realiseren. Wij ontwerpen een stand gebaseerd op één van onze 4 modulaire standbouwsystemen. Hiermee realiseer je een moderne custom look & feel afgestemd op jouw wensen.

Een beursstand kopen, huren, zelf bouwen of laten bouwen?


Ook hierin bieden we je de keuze die het beste bij je past. Neem je slechts incidenteel deel aan een beurs? Dan is een stand huren waarschijnlijk de beste keuze voor je. We ontzorgen je in dat geval van A tot Z, van ontwerp tm de oplevering van je beursstand door ons eigen standbouwteam.

Neem je vaker deel aan beurzen? Dan biedt het kopen van je eigen modulaire stand veel voordelen. Deze stands zijn gemakkelijk aan te passen aan verschillende standruimten en grootten en ook de communicatie verander je heel eenvoudig. En met je eigen modulaire stand breng je de kosten per beurs ook nog eens drastisch omlaag. 

Als je besluit een modulaire beursstand te kopen dan heb je de keuze om deze zelf, in eigen beheer, op te bouwen (maximale kostenbesparing) of om deze te laten opbouwen door ons standbouw team.

Doe inspiratie op uit onze eerdere beursstand projecten:

Gratis 3D design
Wij maken een ontwerp voor je volgende stand!

Kies je standgrootte:

Filter op producttype:

Worldwide standbouw service 

 

Niet alleen in de Benelux maar ook in de meeste Europese landen kun je gebruik maken van onze standbouw service. In de ons omliggende landen (Duitsland, België, Frankrijk) doen we dit met ons eigen team, in andere landen schakelen we onze collega’s van de andere Expo vestigingen in. Zo bieden we je altijd een goede en concurrerende stand oplossing. Omdat we ook beschikken over vestigingen in USA, Dubai en India kunnen we je ook daar de beste oplossing bieden. Interesse in onze Worldwide Service? Mail ons op international@expodisplayservice.com.

 

4 modulaire beursstand systemen

 

Wij ontwerpen je stand op basis van één van onze 4 modulaire beursstand systemen. We kiezen daarbij het systeem dat het beste past bij de uitstraling van je bedrijf en product en bij je budget. Onze modulaire stand systemen hebben als kenmerken een strakke en moderne uitstraling, herbruikbaarheid, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijsstelling.

Je beursstand zelf opbouwen of laten opbouwen?
 

Omdat de beursstands die we ontwerpen bestaan uit modules en componenten die zonder gereedschap snel en eenvoudig zijn op te bouwen is het bovendien heel goed mogelijk om je stand zelf op te bouwen. Dit gaat snel en gemakkelijk. Hierdoor bespaar je nog eens extra omdat je geen externe standbouwer meer hoeft in te huren. Wil je dit echter niet dan kun je natuurlijk terugvallen op het standbouwteam van Expo Display Service. Zij kennen de weg in alle beurslocaties in Nederland. En ook in het buitenland kunnen we het opbouwen van je stand verzorgen. Dit doen we ofwel met ons eigen standbouwteam of met de teams van één onze zusterbedrijven in Europa, USA, Dubai of India.

    
 
Vul jouw e-mailadres in en het downloaden zal starten:
Download start over seconden